Rooms


Gouden SM Kamer:

Deze SM kamer heeft o.a. een SM bed met bondagemogelijkheden en kooi, douchecabine, spiegelwand, Meesteressentroon, elektrischetakel met sexschommel, bondage/spankingbankje en wastafel.

Groene SM Kamer:

Deze SM kamer heeft o.a. een SM bed met bondagemogelijkheden, ligbad met douchemogelijkheid, Gloryhole/opsluit SM kast, bondagestoel, gynecologenstoel, ophang en kastmogelijkheden voor ophangen en neerleggen SM toys die je zelf meeneemt.

SM kamer 3
De 3e SM kamer heeft een SM bed met bondagemogelijkheden, gynecologenstoel, Andreasbondagekruis, elektrische takel, bubbelbad met douchegelegenheid, wastafel, spiegels, opsluitkast met gloryhole en ambi gekleurd licht wat je zelf in alle kleurtinten kan stellen.

De SM kamers waarvan er nu 3 zijn, zijn per dag, dagdeel of meerdere dagen te huren, zie daarvoor alle info hieronder:

 

Dame die huurt moet minimaal 21 jaar zijn en geldig ID Card of Paspoort bij zich hebben (geen rijbewijs!), inzake de regels van de Gemeente.

OOK VOOR KOPPELS

SM kamers zijn ook voor koppels te huur. In de SM kamers zijn geen speeltjes/SM toys of fetishkleding aanwezig, deze dienen zelf meegebracht te worden. Losse verhuurprijs €50,00 per uur op basis van 2 personen in de SM kamer.